Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 5minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
5minuten |
Ingredients
- 2 courgettes
- 200 gram gerookte zalm
- 1 eetlepel roze peperbesjes
- 6 kerstomaatjes
- olijfolie
- peper
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Snijd de courgettes in de lengte in fijne plakjes (gebruik een mandoline).
- Schik de plakjes courgette op een bakplaat en bestrijk met een beetje olijfolie.
- Laat vier minuutjes bakken in een voorverwarmde oven op 180°.
- Versnijd ondertussen de zalm in reepjes, plet de peperbesjes fijn in een vijzel en halveer de kerstomaatjes.
- Kruid de gebakken courgettereepjes met peper. Leg er telkens wat reepjes zalm, gekneusde peperbesjes en een halve kerstomaat op.
- Rol op tot mooi hapjes en houd samen met een prikker. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind