VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 2.8/
5
(5 votes cast)
Courgetterolletjes met gerookte zalm (Sandra Bekkari)
De recepten van Sandra Bekkari combineren alles wat je zoekt: veel smaak, helemaal niet moeilijk en bovenal heel gezond. Dit lekkere, snelle hapje met gerookte zalm is een perfect voorbeeld.
Gerecht
Aperitiefhapje
,
Snack
,
Tapas
,
Voorgerecht
Keuken
Belgisch
Gelegenheid
Voor elke dag
Totale tijd
< 30 minuten
Prijs
< 4 euro
,
< 6 euro
Vlees/vis/veg
Vis
Dieet
Gezonde recepten
,
Low-carb
Chef kok
Sandra Bekkari
Niveau
Beginner
Porties
Prep Tijd
4
personen
15
minuten
Kook Tijd
5
minuten
Porties
Prep Tijd
4
personen
15
minuten
Kook Tijd
5
minuten
Ingrediënten
2
courgettes
200
gram
gerookte zalm
1
eetlepel
roze peperbesjes
6
kerstomaatjes
olijfolie
peper
Instructies
Snijd de courgettes in de lengte in fijne plakjes (gebruik een mandoline).
Schik de plakjes courgette op een bakplaat en bestrijk met een beetje olijfolie.
Laat vier minuutjes bakken in een voorverwarmde oven op 180°.
Versnijd ondertussen de zalm in reepjes, plet de peperbesjes fijn in een vijzel en halveer de kerstomaatjes.
Kruid de gebakken courgettereepjes met peper. Leg er telkens wat reepjes zalm, gekneusde peperbesjes en een halve kerstomaat op.
Rol op tot mooi hapjes en houd samen met een prikker. Smakelijk!