Servings | Prep Time | Cook Time |
6personen | 30minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
6personen | 30minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 250 gram mango blokjes
- 4 eieren
- 2 dl room
- 3 blaadjes gelatine
- 80 gram bloem gezeefd
- 30 gram Suiker
- 1 zakje Vanillesuiker
- 1 snuifje zout
- 3 eetlepels kokospoeder
- 1 handvol verse muntblaadjes
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Leg de blaadjes gelatine in koud water.
- Warm de blokjes mango in een steelpannetje op met de vanillesuiker. Roer er de gelatine onder, mix fijn als de gelatine helemaal gesmolten is. Laat afkoelen.
- Klop de room stijf en roer er de afgekoelde mangopuree onder. Laat rusten op een koele plek.
- Scheid de eidooiers en eiwitten. Klop de dooiers met de suiker op tot een romig mengsel.
- Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Meng daarna voorzichtig onder de dooiers, zeef er de bloem over en meng tot een luchtig beslag.
- Giet het deeg uit op een blad bakpapier op een bakplaat. Spreid uit tot een rechthoek (ca. 40 op 35 cm) en laat 10 minuten bakken op 180°.
- Haal de biscuit uit de oven en leg er vochtige keukenhanddoek. Draai om en trek het bakpapier voorzichtig los.
- Rol de biscuit samen met de vochtige keukenhanddoek op. Rol dan terug af, bestrijk met de mangopuree en rol terug op (zonder keukenhanddoek deze keer).
- Besmeer ook de buitenkant met mangopuree en bestrooi de bovenkant met kokos. Versier net voor het opdienen met verse muntblaadjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind