Pasta met chili, bacon en tomaat (Antonio Carluccio)? Het beste recept vind je hier! Pasta met chili, bacon en tomaat (Antonio Carluccio)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Pasta met chili, bacon en tomaat (Antonio Carluccio)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Pasta met chili, bacon en tomaat (Antonio Carluccio)
Recept Afdrukken
Onze twee favoriete Italiaanse en vooral gulzige chefs, Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo, wisten samen de essentie van de Italiaanse keuken perfect samen te vatten: snel, simpel maar verdomd lekker! Dit recept laat je in een handomdraai een pittige pasta met bacon en tomaten op tafel zetten. Perfectie en eenvoud, hand in hand.
Pasta met chili, bacon en tomaat (Antonio Carluccio)
Recept Afdrukken
Onze twee favoriete Italiaanse en vooral gulzige chefs, Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo, wisten samen de essentie van de Italiaanse keuken perfect samen te vatten: snel, simpel maar verdomd lekker! Dit recept laat je in een handomdraai een pittige pasta met bacon en tomaten op tafel zetten. Perfectie en eenvoud, hand in hand.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Versnijd de guanciale in kleine blokjes. Hak de ui en chilipeper fijn.
  2. Verhit een gezonde scheut olijfolie in een pan. Bak de guanciale, ui en chili gedurende een vijftal minuten aan.
  3. Versnijd ondertussen de tomaten in kwartjes.
  4. Blus de guanciale met witte wijn. Voeg de tomaten aansluitend toe en laat 15 à 20 minuten pruttelen. Roer nu en dan.
  5. Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
  6. Roer de pasta, eenmaal al dente, door de saus. Serveer besprenkeld met pecorino. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*