Wanneer de zon haar beste beentje voor zet is het tijd om zalig te genieten van lichte, mediterraanse gerechten. De klassieker die het altijd doet? Tomaat en mozzarella. Perfect als lunch, starter of licht diner. In dit recept vullen we deze klassieker aan met artisjok en balsamicocrème, alsof je op een Italiaans terrasje zit!
Wanneer de zon haar beste beentje voor zet is het tijd om zalig te genieten van lichte, mediterraanse gerechten. De klassieker die het altijd doet? Tomaat en mozzarella. Perfect als lunch, starter of licht diner. In dit recept vullen we deze klassieker aan met artisjok en balsamicocrème, alsof je op een Italiaans terrasje zit!
| Servings | Prep Time |
| 4personen | 15minuten |
| Servings | Prep Time |
| 4personen | 15minuten |
Ingredients
- 6 tomaten
- 2 bollen mozzarella
- 200 gram partjes artisjok geroosterd en gemarineerd
- 1 plantje basilicum
- olijfolie
- balsamico-crème
- peper en zout
Servings: personen
|
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Versnijd de tomaten in plakjes.
- Laat de mozzarella uitlekken en versnijd net als de tomaten in plakjes.
- Schik de plakjes tomaat en mozzarella netjes verdeeld op een groot bord.
- Besprenkel met peper, zout en olijolie.
- Laat de stukjes artisjok uitlekken en verdeel ze samen met de basilicumblaadjes op de tomaten en mozzarella.
- Werk af met balsamico-crème. Smakelijk!
Share this Recipe






Speak Your Mind