Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 400 gram gerookte spekblokjes
- 400 gram spaghetti
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 stengels prei
- 5 eidooiers
- 200 gram Parmezaanse kaas gemalen
- 1 klontje boter
- zwarte peper
- zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Bak de spekblokjes in een klontje boter in een ruime pan aan.
- Breng ondertussen de spaghetti aan de kook in gezouten water. Laat garen volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper de ui en knoflook fijn. Snij de prei fijn en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
- Roer de eidooiers met de Parmezaanse kaas en flink wat zwarte peper door elkaar. Zet opzij.
- Schep de knapperige spekblokjes uit de pan en zet even opzij. Bak in het spekvet de ui, knoflook en prei even aan. Voeg dan de stukjes spek terug toe.
- Roer de spaghetti, eenmaal al dente, samen met twee eetlepels kookvocht en het eimengsel door de spek en prei. Meng goed en werk indien nodig verder af met peper en zout. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind