Thaise viscurry? Het beste recept vind je hier! Thaise viscurry? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Thaise viscurry

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Thaise viscurry
Recept Afdrukken
Wie oosterse gerechten kan smaken, zal dit eenvoudige en kruidige gerecht weten te waarderen. Deze eenvoudige Thaise curry combineert alle klassieke ingrediënten tot een comfortabel gerecht met malse stukjes vis waardoor je je heel even aan de andere kant van de wereld waant. Lekker met noedels of rijst.
Thaise viscurry
Recept Afdrukken
Wie oosterse gerechten kan smaken, zal dit eenvoudige en kruidige gerecht weten te waarderen. Deze eenvoudige Thaise curry combineert alle klassieke ingrediënten tot een comfortabel gerecht met malse stukjes vis waardoor je je heel even aan de andere kant van de wereld waant. Lekker met noedels of rijst.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 25minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
25minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Versnijd de tomaten, in partjes. Verwijder de zaadlijsten en versnijd in kleine stukjes.
  2. Snipper de ui en knoflook fijn. Rasp de gember.
  3. Verhit een flinke scheut olie in een wok. Fruit de stukjes ui en knoflook met de gember.
  4. Voeg de stukjes tomaat, tomatenpuree, chilisaus, kruiden en enkele verse takjes koriander toe. Laat even flink zweten, roer regelmatig.
  5. Blus met de kokosmelk. Breng aan de kook en laat even op een matig vuur indikken.
  6. Versnijd ondertussen de vis in grove stukken. Dep droog en bestrooi met wat zout.
  7. Schik de stukjes vis in de pruttelende curry. Dek af en laat nog, afhankelijk van de grootte van de stukken vis 2 à 3 minuten pruttelen.
  8. Werk de curry af met wat vers geperst limoensap en gesnipperde koriander. Lekker met rijst of noedels. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*