Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens), 5.0 out of 5 based on 1 rating
Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
In dit eenvoudige recept combineert Pascale Naessens de uitgesproken smaak van lamskoteletjes met rode curry. Een combinatie die een heel volledige smaak garandeert en prima past bij de fijne snijboontjes en ovengebakken kerstomaatjes. Heerlijk tafelen in alle eenvoud!
Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
In dit eenvoudige recept combineert Pascale Naessens de uitgesproken smaak van lamskoteletjes met rode curry. Een combinatie die een heel volledige smaak garandeert en prima past bij de fijne snijboontjes en ovengebakken kerstomaatjes. Heerlijk tafelen in alle eenvoud!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Smeer de lamskoteletten in met rode curry. Laat enkele minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
  2. Versnijd de snijbonen in lange, fijne slierten. Kook beetgaar in gezouten water.
  3. Doe de tomaatjes (met het steeltje, ter decoratie) in een ovenschaal. Besprenkel met peper, zout en olijfolie. Laat 15 minuten bakken in de oven (180°).
  4. Bak de lamskoteletten langs elke kant even aan in een scheutje olijfolie.
  5. Serveer de lamskoteletten met de snijboontjes en enkele tomaatjes. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*