Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 4 zalmfilets zonder vel
- 8 pruimtomaten
- 6 teentjes knoflook
- 1 handvol peterselie fijngesnipperd
- olijfolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Versnijd de tomaten en knoflook in dunne plakjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan. Leg er de stukjes knoflook in met wat gesnipperde peterselie.
- Schik er de tomatenplakjes op. Laat dan drie minuten bakken.
- Roer de groentjes door elkaar en vervolgens opzij zodat er plaats vrij komt om de zalm te bakken.
- Bak de zalm anderhalve minuut langs elke kant, zodat de vis vanbinnen nog rauw en smeuïg is.
- Bestrooi net voor het opdienen met nog wat peterselie. Smakelijk!
Recipe Notes
Hoewel dit recept inzet op heel pure smaken, kan je de vis extra kruiden met peper en zout.
Share this Recipe
Speak Your Mind