Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 2 tomaten
- 1 avocado
- 0,5 granaatappel
- 1 eetlepel vers citroensap
- 2 takjes peterselie
- 1 teen knoflook
- 250 gram quinoa
- 200 gram kikkererwten (blik)
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
- Snij ondertussen de tomaten in partjes en verwijder de pitjes.
- Hak de knoflook fijn en laat de kikkererwten uitlekken.
- Haal de pitten uit de granaatappel (tip: klop met de bolle kant van een lepel op de harde schil en vang de pitjes op).
- Versnijd de avocado in plakjes. Besprenkel met wat citroensap.
- Meng een scheutje olijfolie, wat peper en zout door de afgekoelde quinoa.
- Roer de kikkererwten, knoflook, tomaat, avocado en granaatappelpitten door de quinoa.
- Werk af met fijngesnipperde peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind