VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Quinoasalade met kikkererwten (Colruyt)
Een gezonde lunch of licht avondmaal dat propvol gezond lekkers zit? Deze quinoasalade met kikkererwten, granaatappelpitjes en avocado van Colruyts receptenteam is wat je zoekt!
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
  2. Snij ondertussen de tomaten in partjes en verwijder de pitjes.
  3. Hak de knoflook fijn en laat de kikkererwten uitlekken.
  4. Haal de pitten uit de granaatappel (tip: klop met de bolle kant van een lepel op de harde schil en vang de pitjes op).
  5. Versnijd de avocado in plakjes. Besprenkel met wat citroensap.
  6. Meng een scheutje olijfolie, wat peper en zout door de afgekoelde quinoa.
  7. Roer de kikkererwten, knoflook, tomaat, avocado en granaatappelpitten door de quinoa.
  8. Werk af met fijngesnipperde peterselie. Smakelijk!