Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 4 eetlepels pijnboompitjes
- 240 gram quinoa mix
- 0,5 liter groentebouillon
- 250 gram mozzarella bolletjes
- 400 gram kerstomaatjes verschillende kleuren
- 4 handenvol rucola
- enkele takjes basilicum fijngehakt
- balsamicoazijn
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de quinoa beetgaar in de groentebouillon (reken op 12 à 15 minuten).
- Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een pan met antikleeflaag tot ze goudbruin zijn.
- Giet de quinoa af en laat even afkoelen.
- Roer de kerstomaatjes, mozzarella, rucola en gesnipperde basilicum door de quinoa.
- Breng de maaltijdsalade verder op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamicoazijn.
- Werk net voor het opdienen af met de geroosterde pijnboompitjes. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind