Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 4 eetlepels pijnboompitjes
- 240 gram quinoa mix
- 0,5 liter groentebouillon
- 250 gram mozzarella bolletjes
- 400 gram kerstomaatjes verschillende kleuren
- 4 handenvol rucola
- enkele takjes basilicum fijngehakt
- balsamicoazijn
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de quinoa beetgaar in de groentebouillon (reken op 12 à 15 minuten).
- Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een pan met antikleeflaag tot ze goudbruin zijn.
- Giet de quinoa af en laat even afkoelen.
- Roer de kerstomaatjes, mozzarella, rucola en gesnipperde basilicum door de quinoa.
- Breng de maaltijdsalade verder op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamicoazijn.
- Werk net voor het opdienen af met de geroosterde pijnboompitjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind