VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Quinoa Caprese (Sandra Bekkari)
Licht en gezond lunchen? Reken dan op Sandra Bekkari? Deze heerlijke maaltijdsalade met quinoa is gebaseerd op een wereldwijd geliefde klassieker uit Napoli: tomaat en mozzarella. Ontdek in dit recept Sandra’s originele aanpak!
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Gaar de quinoa beetgaar in de groentebouillon (reken op 12 à 15 minuten).
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een pan met antikleeflaag tot ze goudbruin zijn.
  3. Giet de quinoa af en laat even afkoelen.
  4. Roer de kerstomaatjes, mozzarella, rucola en gesnipperde basilicum door de quinoa.
  5. Breng de maaltijdsalade verder op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamicoazijn.
  6. Werk net voor het opdienen af met de geroosterde pijnboompitjes. Smakelijk!