Dit is wederom een verfijnd maar verrassend eenvoudig recept met hele pure smaken van Pascale Naessens. Je kan het bovendien erg veelzijdig inzetten: van feestelijk voorgerecht tot eenvoudige lunch. Absoluut het proberen waard!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Schil de knolselder. Versnijd één vijfde in fijne stukjes, de rest mag in grovere delen versneden worden.
- Breng de grote stukken knolselder aan de kook in 700 ml water. Laat garen.
- Stoof ondertussen de kleine stukjes knolselder aan in een scheutje olijfolie tot ze mooi goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.
- Mix de knolselder, eenmaal gaat, met het kookvocht en de room tot gladde, smeuïge puree. Breng op smaak met voldoende peper en zout.
- Serveer de warme puree in diepe borden met flink wat garnaaltjes, gebakken blokjes knolselder en gesnipperde bieslook. Smakelijk!
Recipe Notes
Een handige tip: je kan de knolselderpuree makkelijk een dag op voorhand maken. Zo kan je dit (voor)gerecht in een mum van tijd serveren!
Share this Recipe
|
Mijn man vond het niet lekker, ik wel, maar niet om te herbeginnen. Er zijn betere gerechten van Pascale Naessens…
Heerlijk!