Met deze alledaagse pastabereiding bewijst Jeroen Meus eens te meer dat dit niet noodzakelijk in een banaal gerecht moet resulteren. Dit recept maak je in geen tijd klaar en bevat eenvoudige, betaalbare ingrediënten die toch heerlijk samenkomen. Enkel het lepeltje truffelpasta maakt dit gerecht tot een verdoken feestmaal!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng het gehakt met venkelzaad, rozemarijn, salie en cayennepeper.
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan. Bak het gehakt rul tot het goudbruin begint te worden.
- Versnijd ondertussen de champignons in stukjes.
- Schep het gehakt uit de pan en zet opzij. Voeg een verse scheut olijfolie toe en bak de champignons aan.
- Snipper de sjalot fijn en plet de teentjes look. Voeg toe aan de champignons met wat peper en zout. Laat rustig verder bakken.
- Gaar ondertussen de spaghetti in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg het gehakt terug toe aan de pan, roer om en laat nog even warmen.
- Smelt in een andere pan een klontje boter. Roer er een pollepel van het kookvocht van de pasta door.
- Werk de saus verder af met geraspte Parmezaanse kaas en wat chilivlokken. Roer de pasta door de saus en haal van het vuur.
- Roer een koffielepel truffelpasta door de gebakken champignons met gehakt. Roer vervolgens door de pasta.
- Werk af met flink wat rucola. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind