Pasta is in heel wat huishoudens een populaire keuze. Het is snel klaar en je kan er alle kanten mee uit. Het hoeft bovendien niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Deze pasta met parmaham en smeuïge ricottasaus van Colruyts receptenteam zal je zeker en vast overtuigen met pure smaken.
Pasta is in heel wat huishoudens een populaire keuze. Het is snel klaar en je kan er alle kanten mee uit. Het hoeft bovendien niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Deze pasta met parmaham en smeuïge ricottasaus van Colruyts receptenteam zal je zeker en vast overtuigen met pure smaken.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 400 gram pappardelle
- 3 tomaten
- 1 bosje peterselie
- 250 gram ricotta
- 90 gram parmaham of een andere rauwe ham
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water.
- Verwijder ondertussen de pitjes uit de tomaten en versnijd in kleine blokjes. Snipper het bosje peterselie fijn.
- Meng de stukjes tomaat en gesnipperde peterselie door de ricotta. Kruid royaal met peper en zout.
- Snijd de plakjes ham in reepjes.
- Giet de gegaarde pasta af en roer er de ricottasaus met de reepjes ham meteen door.
- Serveer de pasta in diepe borden, besprenkel met wat olijfolie. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind