Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie vaker een recept van Pascale Naessens klaarmaakt, weet dat ze uitblinkt in pure gerechten met veel smaak die tegelijkertijd erg weinig ingrediënten bevatten. Kippenbillen, bijvoorveeld! Heerlijk simpel en met niets meer dan een vleugje citroen zijn er helemaal top! Tomaten, olijven en sojasaus maken dit fijne gerecht compleet.
Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie vaker een recept van Pascale Naessens klaarmaakt, weet dat ze uitblinkt in pure gerechten met veel smaak die tegelijkertijd erg weinig ingrediënten bevatten. Kippenbillen, bijvoorveeld! Heerlijk simpel en met niets meer dan een vleugje citroen zijn er helemaal top! Tomaten, olijven en sojasaus maken dit fijne gerecht compleet.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 1uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
1uur
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Doe de kippenbillen in een ovenschaal. Voeg het sap van de citroenen en de sojasaus toe.
  2. Wrijf de kippenbillen grondig in.
  3. Versnijd de tomaten in blokjes en de ui in fijne plakjes.
  4. Voeg de stukjes tomaat, plakjes ui en olijven toe. Meng alles goed door elkaar. Werk af met een snuifje zout (niet te veel, de sojasaus bevat reeds zout) en peper.
  5. Laat de kippenbillen gedurende één tot anderhalf uur garen in de oven tot het vlees helemaal gaar is. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*