Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie vaker een recept van Pascale Naessens klaarmaakt, weet dat ze uitblinkt in pure gerechten met veel smaak die tegelijkertijd erg weinig ingrediënten bevatten. Kippenbillen, bijvoorveeld! Heerlijk simpel en met niets meer dan een vleugje citroen zijn er helemaal top! Tomaten, olijven en sojasaus maken dit fijne gerecht compleet.
Kip met citroen, olijven en tomaten (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie vaker een recept van Pascale Naessens klaarmaakt, weet dat ze uitblinkt in pure gerechten met veel smaak die tegelijkertijd erg weinig ingrediënten bevatten. Kippenbillen, bijvoorveeld! Heerlijk simpel en met niets meer dan een vleugje citroen zijn er helemaal top! Tomaten, olijven en sojasaus maken dit fijne gerecht compleet.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de kippenbillen in een ovenschaal. Voeg het sap van de citroenen en de sojasaus toe.
  2. Wrijf de kippenbillen grondig in.
  3. Versnijd de tomaten in blokjes en de ui in fijne plakjes.
  4. Voeg de stukjes tomaat, plakjes ui en olijven toe. Meng alles goed door elkaar. Werk af met een snuifje zout (niet te veel, de sojasaus bevat reeds zout) en peper.
  5. Laat de kippenbillen gedurende één tot anderhalf uur garen in de oven tot het vlees helemaal gaar is. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*