Bananencake? Het beste recept vind je hier! Bananencake? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Bananencake

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Bananencake, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Bananencake
Recept Afdrukken
Voor wie houdt van een extra smeuïge cake is dit recept een verplichting! Niet alleen zorgt de banaan voor een relatief milde maar malse smaak, de structuur van deze cake is zo zacht dat je jezelf zal moeten bedwingen om niet meteen alles op te schrokken!
Bananencake
Recept Afdrukken
Voor wie houdt van een extra smeuïge cake is dit recept een verplichting! Niet alleen zorgt de banaan voor een relatief milde maar malse smaak, de structuur van deze cake is zo zacht dat je jezelf zal moeten bedwingen om niet meteen alles op te schrokken!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6personen 15minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
6personen 15minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Zeef de bloem in een ruime kom en voeg een snuifje zout toe.
  2. Prak de bananen met een vork en smelt de boter (in de microgolfoven op een laag wattage gaat dat het vlotst).
  3. Roer de gesmolten boter samen met de eieren, geprakte banaan, suiker en kaneel door de bloem.
  4. Stort het beslag in een ingevette bakvorm. Laat ongeveer een uur bakken in een voorverwarmde oven (175°).
  5. Laat de cake een half uurtje afkoelen. Haal uit de bakvorm en serveer. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*