Zongedroogde Tomaten | Zongedroogde Tomaten |

 

Recepten - zongedroogde tomaten

Scampi met tomatensaus (Pascale Naessens)

Scampi met tomatensaus (Pascale Naessens)
De elegante smaak van scampi kan ook Pascale Naessens bekoren. Een bijzonder verfijnde en smaakvolle saus is al wat ze erbij serveert in dit gerecht. Perfect als eenvoudig hoofdgerecht of royaal voorgerecht voor al wie gezond(er) eten voorop stelt.

Rucolasoep met zongedroogde tomaatsnippers

Rucolasoep met zongedroogde tomaatsnippers
Soep hoeft niet exclusief voor de winter te zijn, met de juiste ingrediënten kan je net zo goed een zomers soepje klaarmaken. Deze eenvoudige maar lekkere en gezonde rucolasoep is zowel geschikt als voorgerecht, als hoofdgerecht (met brood) of tussendoortje.

Met spinazie en mozzarella gevulde varkenshaas

Met spinazie en mozzarella gevulde varkenshaas
Een varkenshaasje is het fijnste stukje varkensvlees. Deze filet is heel populair in verschillende gebieden, indien goed bereid is het immers heerlijk mals en fijn vlees waar je alle kanten mee op kan. In dit originele recept wordt de varkenshaas gevuld met fijne spinazie en mozzarella, wat een heerlijk zomers gerecht oplevert dat je gasten zal verrassen!

Vegetarische spaghetti met ricottapesto en aubergine

Vegetarische spaghetti met ricottapesto en aubergine
Vegetarisch koken hoeft niet saai te zijn, met wat inspiratie en smaakvolle ingrediënten hoef je zelfs niet aan vlees te denken. Dit mediterraans getint recept laat je aan de slag gaan met lekkers als aubergine, oesterzwammen en ricotta.

Pasta met garnalen en zongedroogde tomaten

Pasta met garnalen en zongedroogde tomaten
Op een zonnige dag volstaat een eenvoudige, snelle en toch verrassende pasta. Exact wat dit recept inhoudt!

Aperitiefglaasje met gegrilde groentjes en gedroogde ham

Aperitiefglaasje met gegrilde groentjes en gedroogde ham
Wanneer het tijd is voor een (al dan niet feestelijke) aperitief, raken heel wat mensen niet verder dan chips en borrelnootjes. Dit recept leert je een origineel, lekker, erg feestelijk en niet eens zo moeilijk aperitiefhapje bereiden.