Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 30minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
30minuten |
Ingredients
- 0,5 pompoen
- 4 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 liter kippen- of groentebouillon
- 2 takjes rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 3 blaadjes laurier
- boter
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Schil de pompoen, verwijder de pitjes en snijd in blokjes. Pel en hak de uien grof. Pel de teentjes look en plet.
- Smelt een klontje boter in een ruime kookpot. Stoof de stukken ui met de geplette teentjes look aan.
- Voeg de pompoenblokjes toe en laat ook even bakken. Blus met de (bij voorkeur warme) bouillon en breng aan de kook.
- Bind de kruiden samen tot een kruidentuiltje en voeg toe aan de soep. Laat zo'n 20 minuten pruttelen.
- Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep fijn. Werk naar smaak af met peper en zout. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind