Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 400 gram korte pasta naar wens
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 1 rode ui
- 200 gram kerstomaten
- 250 gram rucola
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de pasta in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Schroei de pijnboompitjes goudbruin in een pan met antikleeflaag en zonder vetstof. Laat afkoelen op een stukje keukenpapier.
- Snipper de rode ui extra fijn, spoel de rucola en halveer de kerstomaten.
- Giet de gegaarde pasta af en roer er een flinke scheut olijfolie onder. Laat afkoelen.
- Meng, eenmaal lauw, de rode ui, kerstomaatjes, rucola en pijnboompitjes onder de pasta. Roer goed om.
- Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe en werk af met peper/zout naar wens. Serveer lauw of koud. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind