Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 20minuten | 40minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 20minuten |
Cook Time |
40minuten |
Ingredients
- 150 gram rabarber
- 200 gram aardbeien
- 50 gram frambozen
- 0,5 limoen
- 1 ei
- 225 gram boter
- 350 gram bloem
- 180 gram Suiker
- 75 gram lichtbruine suiker
- 1 eetlepel parelsuiker
- 1 zakje Bakpoeder
- 1 eetlepel maïszetmeel
- 1 snuifje zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Maak het deeg door de (koude) boter met de bloem, 100 gram suiker, lichtbruine suiker, bakpoeder en een snuifje zout te kneden met je vingers.
- Voeg het ei toe, kneed opnieuw goed door en verdeel in twee.
- Schik een vel bakpapier in een ovenschaal en duw de helft van de deeg er goed in aan als bodem.
- Versnijd de rabarber, aardbeien en frambozen in kleine stukjes. Voeg 80 gram suiker, maïszetmeel en het sap van een halve limoen toe. Roer goed door elkaar en stort uit op de deegbodem.
- Verkruimel de andere helft van het deeg op het fruit. Werk af met parelsuiker.
- Laat het gebak 40 minuten in een voorverwarmde oven (180°) bakken. Laat daarna afkoelen en versnijd in vierkante stukken. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind