Servings | Prep Time | Cook Time |
6personen | 15minuten | 60minuten |
Servings | Prep Time |
6personen | 15minuten |
Cook Time |
60minuten |
Ingredients
- 260 gram zelfrijzende bloem
- 1 snuifje zout
- 120 gram boter
- 160 gram lichtbruine suiker
- 2 eieren
- 4 rijpe bananen
- 1 snuifje Kaneel
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Zeef de bloem in een ruime kom en voeg een snuifje zout toe.
- Prak de bananen met een vork en smelt de boter (in de microgolfoven op een laag wattage gaat dat het vlotst).
- Roer de gesmolten boter samen met de eieren, geprakte banaan, suiker en kaneel door de bloem.
- Stort het beslag in een ingevette bakvorm. Laat ongeveer een uur bakken in een voorverwarmde oven (175°).
- Laat de cake een half uurtje afkoelen. Haal uit de bakvorm en serveer. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind