Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 20minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 20minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 2 kipfilets
- 0,5 witte kool
- 0,5 ijsbergsla
- 1 komkommer
- 2 pruimtomaten
- 1 bosje krulpeterselie fijngesnipperd
- 2 eetlepels kappertjes op azijn
- 4 eetlepels yoghurt
- gerookt paprikapoeder
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Kruid de kipfilets met peper en zout. Bak gaar in een scheutje olijfolie.
- Snipper ondertussen de witte kool en ijsbergsla in fijne reepjes.
- Versnijd de tomaten in fijne blokjes en verwijder de pitjes. Versnijd ook de komkommer in kleine blokjes.
- Meng de witte kool, ijsbergsla, stukjes tomaat en komkommer door elkaar in een ruime mengkom.
- Versnijd de gebakken kipfilets in reepjes. Voeg toe aan de kom.
- Laat de kappertjes uitlekken en voeg samen met de yoghurt toe aan de salade. Tip: begin met een lepel yoghurt minder en vul pas bij als het smeuïger mag voor jou.
- Breng de salade op smaak met gesnipperde peterselie, gerookt paprikapoeder, peper en zout. Meng goed om en kruid desgewenst bij. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind