Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Versnijd de halloumi in hapklare stukjes
- Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Bak de halloumi aan tot de stukjes rondom goudbruin zijn.
- Snipper ondertussen de ui, knoflook en chilipeper (eventueel zonder de zaadjes) fijn.
- Schep de blokjes uit de pan en zet opzij.
- Voeg een vers scheutje olijfolie toe aan de pan en fruit de ui, knoflook en chili.
- Voeg de ingeblikte stukjes (kers)tomaat, oregano en laurier toe. Breng aan de kook en laat een kwartier pruttelen.
- Breng ondertussen de pasta aan de kook in gezouten water. Gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg de verse kerstomaten toe aan de saus en laat nog even mee pruttelen.
- Giet de pasta af en roer samen met de halloumiblokjes door de saus. Maak, indien nodig, de saus wat losser met een beetje kookvocht van de pasta.
- Dien meteen op, eventueel bestrooid met nog wat Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind