Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Roer het ei en paneermeel met een flinke snuif zout en peper door het gehakt.
- Rol balletjes ter grootte van een pingpongbal van het gehakt en laat even rusten in de koelkast.
- Rooster ondertussen de cashewnoten goudbruin in een pan met antikleeflaag.
- Doe de noten samen met het gepelde teentje look, de kaas, spinazie en een flinke scheut olijfolie in een blender. Mix fijn tot een smeuïge pesto. Voeg indien nodig extra olijfolie en naar smaak peper en zout toe. Zet opzij.
- Bak de gehaktballen rondom goudbruin in een scheutje olijfolie in een ruime pan.
- Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Meng de gegaarde pasta met wat kookvocht door de gehaktballen en de pesto. Serveer meteen, smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind