Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens), 5.0 out of 5 based on 1 rating
Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie al eens eerder een recept van Pascale Naessens klaarmaakte weet dat ze de kunst verstaat om met weinig ingrediënten veel te doen. Ook dit recept is daar een uitstekend voorbeeld van: met niet meer dan kippenboutjes, courgette, yoghurt en rode curry zet je een gezonde maar erg smaakvolle maaltijd op tafel.
Kip met courgette, yoghurt en rode curry (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wie al eens eerder een recept van Pascale Naessens klaarmaakte weet dat ze de kunst verstaat om met weinig ingrediënten veel te doen. Ook dit recept is daar een uitstekend voorbeeld van: met niet meer dan kippenboutjes, courgette, yoghurt en rode curry zet je een gezonde maar erg smaakvolle maaltijd op tafel.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 35minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
35minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Kleur de kippenbouten rondom goudbruin in een ruime pan met wat vetstof.
  2. Versnijd ondertussen de courgettes in staafjes. Voeg halverwege toe aan de pan en laat even meebakken. Voeg indien nodig extra vetstof toe.
  3. Roer de rode currypasta door de yoghurt.
  4. Schik de aangebakken kippenbouten en courgettestaafjes in een ovenschotel. Meng er de yoghurt met curry nonchalant door.
  5. Laat nog 25 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven (180°). Smakelijk!
Share this Recipe

Comments

  1. Lekker recept!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Speak Your Mind

*