Wie al eens eerder een recept van Pascale Naessens klaarmaakte weet dat ze de kunst verstaat om met weinig ingrediënten veel te doen. Ook dit recept is daar een uitstekend voorbeeld van: met niet meer dan kippenboutjes, courgette, yoghurt en rode curry zet je een gezonde maar erg smaakvolle maaltijd op tafel.
Wie al eens eerder een recept van Pascale Naessens klaarmaakte weet dat ze de kunst verstaat om met weinig ingrediënten veel te doen. Ook dit recept is daar een uitstekend voorbeeld van: met niet meer dan kippenboutjes, courgette, yoghurt en rode curry zet je een gezonde maar erg smaakvolle maaltijd op tafel.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 35minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
35minuten |
Ingredients
- 8 kippenbouten
- 4 courgettes
- 300 gram Griekse (of volle) yoghurt
- 6 eetlepels rode currypasta
- olijfolie of boter
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Kleur de kippenbouten rondom goudbruin in een ruime pan met wat vetstof.
- Versnijd ondertussen de courgettes in staafjes. Voeg halverwege toe aan de pan en laat even meebakken. Voeg indien nodig extra vetstof toe.
- Roer de rode currypasta door de yoghurt.
- Schik de aangebakken kippenbouten en courgettestaafjes in een ovenschotel. Meng er de yoghurt met curry nonchalant door.
- Laat nog 25 minuutjes bakken in een voorverwarmde oven (180°). Smakelijk!
Share this Recipe
Lekker recept!