Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt), 3.0 out of 5 based on 1 rating
Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)
Recept Afdrukken
Een mals stukje witte vis, zoals kabeljauw, is een vaste waarde in veel huishoudens. Het is lekker en gezond. Colruyt voegt daar een smeuïge roomsaus, boordevol groentjes, en linguine aan toe. Het resultaat is een alledaagse maar rijkelijke pasta die bovendien niet veel werk vraagt.
Kabeljauwhaasje met linguine in kerrieroom (Colruyt)
Recept Afdrukken
Een mals stukje witte vis, zoals kabeljauw, is een vaste waarde in veel huishoudens. Het is lekker en gezond. Colruyt voegt daar een smeuïge roomsaus, boordevol groentjes, en linguine aan toe. Het resultaat is een alledaagse maar rijkelijke pasta die bovendien niet veel werk vraagt.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 25minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
25minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Breng 3 dl water met het bouillonblokje aan de kook. Voeg de stukken vis toe, haal van het vuur en laat 10 minuten rusten.
  2. Snipper ondertussen de prei, selder en courgette in blokjes van ongeveer 2 cm groot. Versnijd de champignons in de helft of in vier.
  3. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot. Bak de groentjes gedurende een tiental minuten aan. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Haal de stukken vis voorzichtig uit de bouillon en houd warm.
  5. Breng de bouillon terug aan de kook. Voeg room, kerriepoeder, peper en zout toe. Laat een vijftal minuten inkoken op een hoog vuur.
  6. Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Giet af en meng door de saus en groentjes.
  7. Schep elk bord vol met pasta, schik er een stukje vis op en bestrooi met gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*