Italiaanse gehaktballen met tagliolini (Gennaro Contaldo)? Het beste recept vind je hier! Italiaanse gehaktballen met tagliolini (Gennaro Contaldo)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Italiaanse gehaktballen met tagliolini (Gennaro Contaldo)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Italiaanse gehaktballen met tagliolini (Gennaro Contaldo)
Recept Afdrukken
Wie houdt van een eenvoudige, authentieke pasta met weinig poespas en liefde voor de pure, Italiaanse keuken zal dol zijn op deze pasta van Gennaro Contaldo. Het geheim? Malse gehaktballetjes die niet gebakken maar gestoomd worden!
Italiaanse gehaktballen met tagliolini (Gennaro Contaldo)
Recept Afdrukken
Wie houdt van een eenvoudige, authentieke pasta met weinig poespas en liefde voor de pure, Italiaanse keuken zal dol zijn op deze pasta van Gennaro Contaldo. Het geheim? Malse gehaktballetjes die niet gebakken maar gestoomd worden!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4personen 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Meng het gehakt met de geplette knoflook, gesnipperde peterselie, wat olijfolie, zout en peper. Rol er ongeveer 40 balletjes (10 per persoon) van.
  2. Breng een beetje water aan de kook in een pan. Laat het heel zachtjes pruttelen, maar wel koken.
  3. Leg een bord dat ongeveer even groot is op de pan. Wrijf het bord in met een beetje olijfolie en water.
  4. Leg de gehaktballetjes op het bord en dek af met een ander bord of een stolp.
  5. Laat de gehaktballetjes 30 minuten stomen, draai ze halverwege eens om.
  6. Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
  7. Haal de pitjes uit de kerstomaten en versnijd in reepjes.
  8. Doe de gehaktballetjes samen met het kookvocht in een ruime, hoge pan. Roer er de warme pasta, stukjes kerstomaat en nog wat flink wat peterselie door. Serveer meteen. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*