Havermoutpannenkoeken? Het beste recept vind je hier! Havermoutpannenkoeken? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Havermoutpannenkoeken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Havermoutpannenkoeken, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Havermoutpannenkoeken
Recept Afdrukken
Eenieder die graag snoept of houdt van dessertjes weet dat het niet echt gezond is. Nu en dan zondigen kan gelukkig geen kwaad. Bovendien bestaan er ook recepten die heel wat gezonder zijn dat de klassieke bereidingen. Deze lekkere (en gezonde) havermoutpannenkoeken zijn daar een perfect voorbeeld van. Ideaal als ontbijt, heerlijk als dessert, prima als tussendoortje!
Havermoutpannenkoeken
Recept Afdrukken
Eenieder die graag snoept of houdt van dessertjes weet dat het niet echt gezond is. Nu en dan zondigen kan gelukkig geen kwaad. Bovendien bestaan er ook recepten die heel wat gezonder zijn dat de klassieke bereidingen. Deze lekkere (en gezonde) havermoutpannenkoeken zijn daar een perfect voorbeeld van. Ideaal als ontbijt, heerlijk als dessert, prima als tussendoortje!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Giet de melk, eieren en havermout in een mengbeker. Voeg desgewenst vanillesuiker toe.
  2. Mix tot een fijn beslag met een staafmixer.
  3. Verhit een beetje vetstof in een koekenpan. Vul de bodem met beslag (roer telkens goed om) en bak de pannenkoeken, afhankelijk van de dikte die je wenst, langs elke kant 1 à 3 minuten.
  4. Serveer de pannenkoekjes naar wens met fruit, suiker, confituur, siroop,... Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*