Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Halveer de chilipepers. Verwijder uit één derde de zaadjes (tenzij het extra pittig mag zijn) en hak fijn. Verwijder meer zaadjes indien het resultaat eerder mild mag zijn.
- Doe samen met de honing en een eetlepel vers limoensap in een steelpan. Laat vier minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Roer regelmatig.
- Maak alvast de borden klaar. Spoel de gemengde sla en verdeel er de sla nonchalant over. Besprenkel met wat olijfolie en leg er een partje limoen bij.
- Verhit een braadpan. Versnijd de halloumi in plakjes en bak goudbruin in de pan (vetstof is niet nodig). 30 à 60 seconden per kant volstaat.
- Verdeel de gegrilde plakjes halloumi over de borden en lepel er wat chilisaus over. Serveer meteen, smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind