Courgettecannelloni (Donna Hay)? Het beste recept vind je hier! Courgettecannelloni (Donna Hay)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Courgettecannelloni (Donna Hay)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Courgettecannelloni (Donna Hay)
Recept Afdrukken
Al wie vreest dat vegetarisch koken saai en smaakloos is, moet dit recept van de Australische Donna Hay geprobeerd hebben. Haar pure recepten zijn wereldwijd populair en zijn altijd verrassend. Dit gerecht zit propvol groentjes, is heerlijk gezond en mag je gerust als comfort food van de bovenste plank beschouwen.
Courgettecannelloni (Donna Hay)
Recept Afdrukken
Al wie vreest dat vegetarisch koken saai en smaakloos is, moet dit recept van de Australische Donna Hay geprobeerd hebben. Haar pure recepten zijn wereldwijd populair en zijn altijd verrassend. Dit gerecht zit propvol groentjes, is heerlijk gezond en mag je gerust als comfort food van de bovenste plank beschouwen.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 25minuten 30minuten
Servings Prep Time
4personen 25minuten
Cook Time
30minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Versnijd de courgettes in lange plakjes met een mandoline of kaasschaaf. Voor 4 personen heb je ongeveer 24 plakjes nodig.
  2. Prak de (ontdooide) erwtjes fijn met een vork. Roer er de eieren, ricotta en grof gehakte spinazie onder. Breng daarna op smaak met fijngesnipperde munt, voldoende zeste van citroen, peper en zout.
  3. Schep telkens één eetlepel van de erwtensaus op een plakje courgette en rol op tot een mooie, vegetarische cannelloni.
  4. Vul een ruime ovenschaal met de tomatenpassata. Schik daar alle courgetterolletjes dicht tegen elkaar in.
  5. Bestrooi met geraspte mozzarella en laat ongeveer 30 minuten bakken op 180° (tot de kaas mooi goudbruin geworden is). Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*