Servings | Prep Time |
12glaasjes | 20minuten |
Servings | Prep Time |
12glaasjes | 20minuten |
Ingredients
- 1 blaadje gelatine 2 g
- 100 gram witte chocolade
- 2 eieren
- 35 gram Suiker
- 300 ml room
- 150 gram mascarpone
- 150 ml advocaat
- 6 boudoirkoekjes
Servings: glaasjes
Ingredients
Servings: glaasjes
|
Instructions
- Laat het blaadje gelatine weken in koud water.
- Smelt de witte chocolade (au-bain-marie of in de microgolfoven).
- Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf. Klop daarnaast de eidooiers, samen met de suikers, op tot een smeuïge massa.
- Meng de advocaat en mascarpone onder de eidooiers.
- Knijp het blaadje gelatine goed uit en roer onder de warme, gesmolten chocolade.
- Klop de room half op en roer samen met de witte chocolade onder de eidooiers met advocaat en mascarpone.
- Lepel het opgeklopte eiwit voorzichtig (zo blijft het luchtig) onder de mousse.
- Verdeel de mousse over feestelijke glaasjes en werk af door er telkens een half boudoirkoekje in te steken. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind