Aardpeer-spinazie met grijze garnalen en ei? Het beste recept vind je hier! Aardpeer-spinazie met grijze garnalen en ei? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Aardpeer-spinazie met grijze garnalen en ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Aardpeer-spinazie met grijze garnalen en ei
Recept Afdrukken
Snel, simpel en comfy eten met een luxueus randje op een kille dag? Exact wat je hieronder kan vinden: een rustieke maar opvallend smaakvolle puree met aardpeer en spinazie, aangevuld met niets meer dan een spiegeleitje en grijze garnalen. Lekker eten moet niet moeilijk zijn!
Aardpeer-spinazie met grijze garnalen en ei
Recept Afdrukken
Snel, simpel en comfy eten met een luxueus randje op een kille dag? Exact wat je hieronder kan vinden: een rustieke maar opvallend smaakvolle puree met aardpeer en spinazie, aangevuld met niets meer dan een spiegeleitje en grijze garnalen. Lekker eten moet niet moeilijk zijn!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Schil de aardappelen en aardperen. Versnijd in grove stukken en kook gaar in gezouten water.
  2. Spoel ondertussen de spinazie en laat goed uitlekken. Versnijd grof en verwijder taaie stelen.
  3. Giet de gegaarde aardappelen en aardperen af. Laat even uitdampen. Roer er dan een scheut karnemelk en een flink klont boter door. Stamp tot puree en breng op smaak met voldoende peper, nootmuskaat en eventueel nog een snuifje zout.
  4. Snipper wat peterselie fijn. Roer een deel, samen met de spinazie, door de warme puree. Laat nog even rusten af het vuur, onder deksel.
  5. Smelt een klontje boter in een pan. Bak de eieren, kruid met peper en zout.
  6. Lepel de puree op borden. Schik er telkens een spiegeleitje op, vers uit de pan. Bestrooi tot slot met grijze garnalen en peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*