Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit? Het beste recept vind je hier! Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit
Recept Afdrukken
Dit recept kan je op talloze manieren inzetten. Of je het nu als ontbijt, tussendoortje of dessert klaarmaakt: het is altijd lekker en bovendien relatief gezond!
Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit
Recept Afdrukken
Dit recept kan je op talloze manieren inzetten. Of je het nu als ontbijt, tussendoortje of dessert klaarmaakt: het is altijd lekker en bovendien relatief gezond!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Prak de bananen en meng ze met de melk, havermoutvlokken en eieren goed door elkaar.
  2. Verhit in een grote pan met antikleeflaag een scheutje neutrale olie.
  3. Lepel - afhankelijk van de grootte van je pan - 3 à 4 schepjes in de pan en laat aan beide kanten bakken tot dikke pannenkoekjes. Werk op deze manier het beslag op.
  4. Maak per persoon een torentje van 3 à 4 pannenkoekjes. Smeer er telkens een laagje mascarpone tussen dat je besprenkelt met wat honing. Eindig met mascarpone en honing.
  5. Verdeel het verse seizoensfruit op en rond de torentjes. Werk af met enkele blaadjes munt en serveer meteen. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*