Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 200 ml melk
- 150 gram havermoutvlokken
- 2 eieren
- 2 rijpe bananen
- 200 gram mascarpone
- vloeibare honing
- vers seizoensfruit
- enkele blaadjes munt
- neutrale olie arachide, zonnebloem,...
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Prak de bananen en meng ze met de melk, havermoutvlokken en eieren goed door elkaar.
- Verhit in een grote pan met antikleeflaag een scheutje neutrale olie.
- Lepel - afhankelijk van de grootte van je pan - 3 à 4 schepjes in de pan en laat aan beide kanten bakken tot dikke pannenkoekjes. Werk op deze manier het beslag op.
- Maak per persoon een torentje van 3 à 4 pannenkoekjes. Smeer er telkens een laagje mascarpone tussen dat je besprenkelt met wat honing. Eindig met mascarpone en honing.
- Verdeel het verse seizoensfruit op en rond de torentjes. Werk af met enkele blaadjes munt en serveer meteen. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind