VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Havermoutpannenkoekjes met mascarpone en vers fruit
Dit recept kan je op talloze manieren inzetten. Of je het nu als ontbijt, tussendoortje of dessert klaarmaakt: het is altijd lekker en bovendien relatief gezond!
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Prak de bananen en meng ze met de melk, havermoutvlokken en eieren goed door elkaar.
  2. Verhit in een grote pan met antikleeflaag een scheutje neutrale olie.
  3. Lepel – afhankelijk van de grootte van je pan – 3 à 4 schepjes in de pan en laat aan beide kanten bakken tot dikke pannenkoekjes. Werk op deze manier het beslag op.
  4. Maak per persoon een torentje van 3 à 4 pannenkoekjes. Smeer er telkens een laagje mascarpone tussen dat je besprenkelt met wat honing. Eindig met mascarpone en honing.
  5. Verdeel het verse seizoensfruit op en rond de torentjes. Werk af met enkele blaadjes munt en serveer meteen. Smakelijk!