Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Laat de zalmfilets op kamertemperatuur komen.
- Doe ondertussen alle ingrediënten voor de teriyaki-saus (sojasaus, suiker, knoflook, gember, water en sesamolie) in een steelpan. Laat even inkoken tot een stroperig sausje.
- Schik de zalmfilets in een pan. Overgiet met de stroperige teriyaki-saus. Laat een vijftal minuten langs elke zijde bakken, overgiet regelmatig met de saus.
- Verhit ondertussen een wok of ruime, hoge pan. Roerbak de fijne broccoliroosjes in een scheutje sesamolie. Let er op dat ze garen maar hun beet behouden.
- Voeg de kant-en-klare woknoedels toe. Roer even los. Werk af met sojasaus, wat gesnipperde lente-ui, de gehakte nootjes en wat fijn gehakte chilipeper.
- Serveer de noedels in diepe kommen of borden per persoon. Schik er telkens een malse zalmfilet op, overgoten met nog wat teriyaki-saus. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind