Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver)? Het beste recept vind je hier! Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver), 3.0 out of 5 based on 1 rating
Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver)
Recept Afdrukken
Jamie Oliver noemt dit snelle éénpansgerecht zijn 'One-pan faboulous fish'! Het omschrijft prima waar dit gerecht om draai: weinig afwas en toch een verrassend smaakvol resultaat. Met niet meer dan rijst, vis, tapenade, kerstomaten en basilicum heb je zonder enige moeite het perfecte doordeweeks gerecht klaargemaakt dat gezond én lekker is.
Vispan met rijst en tapenade (Jamie Oliver)
Recept Afdrukken
Jamie Oliver noemt dit snelle éénpansgerecht zijn 'One-pan faboulous fish'! Het omschrijft prima waar dit gerecht om draai: weinig afwas en toch een verrassend smaakvol resultaat. Met niet meer dan rijst, vis, tapenade, kerstomaten en basilicum heb je zonder enige moeite het perfecte doordeweeks gerecht klaargemaakt dat gezond én lekker is.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 5minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Meng de rijst in een ruime, hoge pan (sautause) met twee eetlepels tapenade.
  2. Overgiet met 600 ml water, dek af en breng aan de kook op een matig vuur.
  3. Halveer ondertussen de tomaatjes. Meng ze in een kom met één eetlepel olijfolie en één eetlepel balsamico.
  4. Breng de tomaatjes voldoende op smaak met peper en zout. Scheur het merendeel van de basilicumblaadjes in stukjes en roer door de tomaten.
  5. Versnijd de visfilets, indien nodig, in vier gelijke stukken. Duw ze in de halfgare rijst.
  6. Bestrooi met de tomaatjes, dek terug af en laat nog een tiental minuten verder garen.
  7. Haal het deksel af de pan eenmaal de rijst gaar is en laat nog twee minuten doorgaren zodat alle kookvocht verdampt.
  8. Verdeel de rest van de tapenade over de stukken vis. Bestrooi tot slot met de rest van de basilicum en serveer meteen. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*