Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 30minuten | 1uur |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Bak het stoofvlees (eventueel in delen) rondom bruin in een scheut olijfolie een stoofpot. Lepel het er terug uit.
- Voeg een vers scheutje olijfolie toe en bak de gesnipperde ui met de knoflook glazig.
- Voeg het stoofvlees terug toe, bestuif met wat bloem en roer goed om.
- Voeg de stukjes pompoen en gehalveerde krieltjes toe. Overgiet zachtjes met het bier en de bouillon.
- Doe de takjes tijm, het blaadje laurier, wat paprikapoeder en gedroogde rozemarijn toe. Dek af en laat 1 uur zachtjes pruttelen.
- Voeg 20 minuutjes voor het einde van de gaartijd de blokjes knolselder toe.
- Werk naar smaak af met peper en zout. Bestrooi net voor het opdienen met vers gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind