Recept - Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango (Colruyt)

Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango (Colruyt)
Recept Afdrukken
Originele hapjes voor een feestelijke gelegenheid, vragen om een verrassende combinatie van smaken. In dit toffe recept van Colruyt wordt dat idee perfect uitgevoerd: een toastje van peperkoek met het sappige van mango en karaktervolle van zwarte pens. Een heerlijk hapje voor elk feestelijk moment!
Peperkoektorentjes met zwarte pens en mango (Colruyt)
Recept Afdrukken
Originele hapjes voor een feestelijke gelegenheid, vragen om een verrassende combinatie van smaken. In dit toffe recept van Colruyt wordt dat idee perfect uitgevoerd: een toastje van peperkoek met het sappige van mango en karaktervolle van zwarte pens. Een heerlijk hapje voor elk feestelijk moment!
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Versnijd de zwarte pensen in plakjes van ongeveer één centimeter dik en verwijder het vel.
  2. Druk met een rond vormpje, ongeveer even groot als de zwarte pens, toastjes uit de sneetjes peperkoek.
  3. Versnijd de mango in grote plakken en druk er ook rondjes uit van ongeveer één centimeter dik.
  4. Schik op elk stukje peperkoek een rondje mango en daarna een schijfje pens. Werk af met een toefje uienconfijt. Smakelijk!
Notities

Heb je geen ronde vormpjes? Met een glaasje (porto, bijvoorbeeld) kan je dat ook. Wees uiteraard wel voorzichtig.

Deel dit Recept

Speak Your Mind

*