Penne met avocado-rucolapesto (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Penne met avocado-rucolapesto (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Penne met avocado-rucolapesto (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Penne met avocado-rucolapesto (Colruyt)
Recept Afdrukken
De meest eenvoudige manier om nu en dan vegetarisch te koken, is een zelfgemaakte pesto met pasta. Het is simpel, vraagt weinig tijd en - met het juiste recept - lekker. Dit toffe idee van Colruyt brengt heel wat gezonde smaken op tafel.
Penne met avocado-rucolapesto (Colruyt)
Recept Afdrukken
De meest eenvoudige manier om nu en dan vegetarisch te koken, is een zelfgemaakte pesto met pasta. Het is simpel, vraagt weinig tijd en - met het juiste recept - lekker. Dit toffe idee van Colruyt brengt heel wat gezonde smaken op tafel.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Rooster de pijnboompitjes in een hete pan (met antibaklaag, zonder vetstof) tot ze goudbruin zijn. Laat afkoelen.
  2. Gaar de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  3. Halveer de avocado's, verwijder de pit en lepel er het vruchtvlees uit.
  4. Hak de helft van de rucola grof en doe samen met de avocado, de pijnboompitjes, het teentje look, de Parmezaanse kaas en een flinke scheut olijfolie (3 à 4 eetlepels) in een blender/mixer.
  5. Mix tot de ingrediënten een smeuïge pesto geworden zijn. Kruid af met peper en zout, maak eventueel wat smeuïger met nog een scheut olijfolie.
  6. Giet de gegaarde pasta af en meng er onmiddellijk de pesto onder. Serveer met de andere helft van de rucola en eventueel nog wat Parmezaanse kaas. Erg lekker met een frisse, witte wijn. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*