Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Ingredients
- 6 cl Amerikaanse whisky (Bourbon)
- 2 cl suikersiroop
- 3 cl citroensap vers geperst
- 1 eiwit
- 1,5 cl rode wijn
Servings: cocktail
Ingredients
Servings: cocktail
|
Instructions
- Vul een cocktailshaker met ijs. Overgiet met de whisky, siroop, het citroensap en eiwit.
- Schud goed zodat de cocktail lekker fris wordt en het eiwit wat indikt.
- Strain (uitschenken zonder het ijs) in een laag cocktailglas, gevuld met een beetje vers ijs.
- Overgiet zachtjes met de rode wijn op de achterkant van een lepel zodat de rode wijn bovenop blijft.
Recipe Notes
Het eiwit kan je eventueel achterwege laten. Je kan het ook wat opkloppen en er pas als laatste stap voorzichtig op lepelen. Zo krijg je een mooie en stijlvolle cocktail in laagjes.
Share this Recipe
Speak Your Mind