Linzenstoofpotje met mosterd (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Linzenstoofpotje met mosterd (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Linzenstoofpotje met mosterd (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linzenstoofpotje met mosterd (Colruyt)
Recept Afdrukken
Vlot en gezond vegetarisch koken lukt perfect met dit simpele stoofpotje van het kookteam van Colruyt. Linzen zijn immers goedkoop en ontzettend voedzaam, zeker in combinatie met heel wat kruiden, tomaat, mosterd en broccoli.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Gaar de linzen samen met het blaadje laurier gedurende 15 à 20 minuten in 3 dl lichtgezouten water, tot al het vocht geabsorbeerd is.
  2. Versnijd ondertussen de broccoli in roosjes en de tomaten in blokjes. Hak de hazelnoten grof, bieslook en en rode uien fijn.
  3. Stoof de gesnipperde rode ui aan in een scheutje olijfolie in een stoofpot.
  4. Voeg de stukjes tomaat, broccoli en hazelnoten met het bouillonblokje toe. Vul aan met 1,5 dl water, tijm, dragon en mosterd. Dek af en laat 7 minuten sudderen.
  5. Roer eenmaal de groentje gaar maar nog knapperig zijn de linzen door het stoofpotje. Werk af met peper en zout. Laat nog even warmen en werk af met gesnipperde bieslook.
  6. Serveer met brood of zo. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*