Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de linzen samen met het blaadje laurier gedurende 15 à 20 minuten in 3 dl lichtgezouten water, tot al het vocht geabsorbeerd is.
- Versnijd ondertussen de broccoli in roosjes en de tomaten in blokjes. Hak de hazelnoten grof, bieslook en en rode uien fijn.
- Stoof de gesnipperde rode ui aan in een scheutje olijfolie in een stoofpot.
- Voeg de stukjes tomaat, broccoli en hazelnoten met het bouillonblokje toe. Vul aan met 1,5 dl water, tijm, dragon en mosterd. Dek af en laat 7 minuten sudderen.
- Roer eenmaal de groentje gaar maar nog knapperig zijn de linzen door het stoofpotje. Werk af met peper en zout. Laat nog even warmen en werk af met gesnipperde bieslook.
- Serveer met brood of zo. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind