Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 500 gram linguine
- 1 sjalot gesnipperd
- 2 teentjes look gesnipperd
- 1 eetlepel honing
- 500 gram kastanjechampignons in stukjes gesneden
- 200 gram rucola
- 250 ml room
- geraspte Parmezaan
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een ruime pan. Fruit de gesnipperde sjalot en teentjes look.
- Voeg de honing toe, meng goed en laat even karameliseren. Doe er dan de stukjes champignon bij en laat even bakken.
- Voeg de rucola toe en laat slinken (werk eventueel in delen). Giet er meteen daarna de room en witte wijn bij. Laat inkoken op een matig vuur tot een romig sausje.
- Giet de gegaarde pasta af en meng onder de saus. Werk naar smaak af met peper en/of zout. Bestrooi net voor het opdienen met wat geraspte Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind