Desserten zijn vaak behoorlijk stevig, wat niet altijd past na een flinke maaltijd. Een luchtig en fris dessert kan nochtans perfect. In dit recept werken we met sorbet, limoncello en peer om een supersimpel maar lekker licht nagerecht op tafel te toveren.
Desserten zijn vaak behoorlijk stevig, wat niet altijd past na een flinke maaltijd. Een luchtig en fris dessert kan nochtans perfect. In dit recept werken we met sorbet, limoncello en peer om een supersimpel maar lekker licht nagerecht op tafel te toveren.
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Ingredients
- 200 gram limoensorbet
- 2 kraakverse krokante peren Conference (niet volrijp), Dubbel flip,...
- 4 eetlepels limoncello
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Spoel de peren en Snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd vervolgens in fijne maantjes (zo'n halve centimeter dik).
- Schep in elk kommetje één à twee bollen sorbet. Overgiet met één eetlepel limoncello (gebruik gerust meer of minder naar wens).
- Schik in het ijs enkele partjes peer en serveer dadelijk. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind