Servings | Prep Time | Passive Time |
8personen | 10minuten | 2uur |
Servings | Prep Time |
8personen | 10minuten |
Passive Time |
2uur |
Ingredients
- 30 gram Suiker
- 3 dl water
- 1 liter granaatappelsap of pompelmoessap
- 0,5 liter veenbessensap
- 7 dl tequila of vodka
- 3 dl limoensap vers geperst
- 1 fles schuimwijn
- 100 gram veenbessen
- 8 partjes sinaasappel
- 4 kaneelstokjes
- 6 steranijs
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verwarm het water in een steelpannetje. Los er de suiker in op en laat volledig afkoelen.
- Neem de punchbowl (een grote kom die je ook zal gebruiken om te serveren) en meng er het suikerwater, het granaatappelsap, de tequila, limoensap en veenbessensap in.
- Voeg de smaakmakers toe (veenbessen, partjes sinaas, kaneelstokjes en steranijs) toe. Laat twee uur koelen zodat de smaken goed vrij komen.
- Giet net voor het opdienen de schuimwijn onder de punch. Prettige feesten!
Share this Recipe
Speak Your Mind