Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (13 votes cast)
Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens), 3.9 out of 5 based on 13 ratings
Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wanneer je een beetje op je lijn wil letten, zijn de recepten van Pascale Naessens heel geschikt. Groentjes spelen uiteraard de hoofdrol, maar er is zeker en vast ook plaats voor een flink stukje vlees in haar keuken. Dit recept blinkt uit in absolute eenvoud: malse biefstuk met gebakken bloemkool. Stukken lekkerder dan gekookte bloemkool!
Chateaubriand met gebakken bloemkool (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wanneer je een beetje op je lijn wil letten, zijn de recepten van Pascale Naessens heel geschikt. Groentjes spelen uiteraard de hoofdrol, maar er is zeker en vast ook plaats voor een flink stukje vlees in haar keuken. Dit recept blinkt uit in absolute eenvoud: malse biefstuk met gebakken bloemkool. Stukken lekkerder dan gekookte bloemkool!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
20minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Versnijd de bloemkool in plakken van ca. één centimeter. Het is niet zo erg als er wat stukken uit elkaar vallen.
  2. Verhit een flinke scheut olijfolie in een ruime pan. Bak de stukken bloemkool gedurende een tiental minuten op een matig vuur aan, draai regelmatig om en kruid met peper en zout.
  3. Bak in een andere pan het vlees naar wens (ongeveer 3 à 4 minuten aan elke kant is doorgaans perfect). Kruid met peper en zout.
  4. Snijd de steaks in plakjes en serveer met de gebakken bloemkool. Lepel er tot slot een beetje (bij voorkeur zelf gemaakte) mayonaise bij. Heerlijk eenvoudig, smakelijk!
Share this Recipe

Comments

  1. Geachte Pascale Naessens
    Vandaag ga ik gebakken bloemkool met worst maken.
    Vanaf 5 december 2021 ben ik overgeschakeld naar jouw recepten,op aanraden van een vriend.
    Ik voel me veel beter nu ik eet volgens jou methode..
    Uw recepten zijn heerlijk, weinig werk, zeer lekker.

    Vriendelijke groeten Anne Marie Heeren

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Speak Your Mind

*