Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 6uur |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
6uur |
Ingredients
- 1 kg varkensribbetjes
- 250 ml barbecuesaus
- 2 eetlepels honing of bruine suiker
- 1 glas bruin bier of rode wijn
- 2 teentjes knoflook geplet
- 1 eetlepel Worcestershire saus
- enkele takjes tijm
- cayennepeper
- zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng de barbecuesaus, honing, bier (of rode wijn), Worcestershire saus en geplette knoflook. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
- Wrijf de ribbetjes goed in met de marinade en laat even rusten. Bij voorkeur doe je dit een dag op voorhand en kunnen de ribbetjes enkele uren rusten.
- Doe de ribbetjes in de slowcooker met enkele takjes tijm. Laat ongeveer 6 uur op de zachte stand of 4 uur op de harde stand garen.
- De ribbetjes zijn klaar wanneer het vlees botermals is en de botjes er vanzelf uit komen.
- Schik de ribbetjes daarna eventueel nog een tiental minuten onder een hete grill voor een perfect gekarameliseerd korstje. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind