Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Haal het varkensvlees tijdig uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kon komen.
- Pel de uien en snipper in fijne ringen.
- Verhit de arachideolie in een wokpan. Laat de uien aanbakken tot ze zacht geworden zijn. Schud regelmatig op.
- Pel ondertussen de teentjes look en versnijd in fijne plakjes. Versnijd de chilipeper fijn. Verwijder eventueel de zaadjes indien het gerecht niet te pittig mag worden.
- Voeg de plakjes knoflook en stukjes chili toe aan de wokpan. Laat kort meebakken.
- Versnijd het varkensvlees in reepjes. Voeg toe aan de wokpan. Bak kort maar krachtig op. Blijf goed roeren en/of opschudden.
- Voeg suiker, sojasaus en limoensap toe. Laat nog heel even doorkoken (let er op dat het vlees niet taai wordt). Werk naar smaak af met extra sojasaus, suiker of limoensap.
- Serveer meteen met rijst of noedels en gestoomde groentjes naar wens. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind