Servings | Cook Time | Passive Time |
6personen | 20minuten | 30minuten |
Servings |
6personen |
Cook Time | Passive Time |
20minuten | 30minuten |
Instructions
- Laat de boter zacht smelten (gebruik eventueel de microgolfoven op een zacht wattage).
- Klop ondertussen de suiker met de eieren op tot een smeuïge en schuimige massa.
- Voeg de boter, appelmoes, rozijnen en kaneel toe. Roer goed om.
- Zeef de bloem en roer voorzichtig door het beslag.
- Giet het beslag in een ingevatte bakvorm. Laat 20 tot 40 minuten garen (afhankelijk van de dikte van je cake) op 170°.
- Controleer tijdig of de cake niet te ver gaart. Laat afkoelen en versnijd in handklare stukken. Smakelijk!
Recipe Notes
Tip: controleer voor je het beslag uitstort of extra suiker gewenst is. Appelmoes bevat doorgaans al wel wat suiker, de hoeveelheid suiker die je volgens dit recept met de eieren mengt is dus eerder beperkt.
Share this Recipe
“Klop ondertussen de suiker met de suiker op tot een smeuïge en schuimige massa.”
Ik denk dat 1 suiker eieren moet zijn.
Dat klopt, Joke. Bedankt voor je reactie, de instructie werd aangepast.